Multimedia Workshop PLC.

Ако искате да разберете повече за нас, попаднали сте на правилното място. Прочетете, за да научите как успяваме да управляваме и увеличаваме нашия бизнес ! 

Apple
продукти

Продуктите, които предлагаме на нашите клиенти са най-добрите в своя бранш.

Консултаци и обучения

Стараем се винаги да правим предварителна оценка на нуждите на нашите клиенти.

Интеграция и поддръжка

Най-доброто решение се гарантира от индивидуалния подход към всеки от клиент.

нашата история

Мултимедийна Работилница АД e основана през 2009 година, като акционерно дружество с предмет на дейност – търговия на дребно и едро с електронни компоненти, консултантска дейност и  провеждане на професионални обучения.  Компанията е оторизиран Apple Reseller, като вече над 10 години предлагаме на своите клиенти професионалните продукти и решения на технологичния гигант. За този период сме придобили голям опит в изграждането, интеграцията и поддръжката на сложни професионални системи, изградени на базата на професионалните решения на Apple в различни сфери на бизнеса. Наши клиенти са едни от най-големите компании в България и в чужбина в своя бранш, в това число : компании за видоеобработка и монтаж, дизайн и предпечат, фармацефтични компании, компании в хранително вкусовата промишленост и др. 

През м. Юли 2010 г. Мултимедийна Работилница АД става единствения учебен център на Apple за България (Apple Athorised Training Center), като освен продуктите на Apple, компанията започва да предлага първите професионални обучения на Apple за Mac OS X, Final Cut, Aperture, iOS, xCode и др. Така на практика завършихме целия цикъл на изграждане и внедряване на Apple решения в бизнеса – от консултацията и оценката на нуждите на клиета, през продажбата на техниката, до обученията за работа с нея и цялостната поддръжка !      

През м. Ноемри 2017 станахме  партньор на LearnQuest – американска компания, водещ доставчик на обучения по глобални IT и бизнес умения за корпорации и държавни агенции.  Повече за обученията, които предлагаме чрез LearnQuest, можете да прочетете тук

През м. Юни 2020 във Варна отвориххме нашия първи физически магазин, където можете на намерите пълната гама от продукти и аксесоари на Apple. 

Партнираме си с най-добрите: