Skip to content Skip to footer
BUS-topaz-enhance-4x

Apple в бизнес среда

Ние предлагаме нещо повече от продукти. Ние предлагаме цялостна услуга, партнирайки с вас на всеки етап – от първоначалната консултация до успешната реализация. Представете си какво би могло да постигне вашият бизнес с повишена ефективност, производителност и иновации, задвижвани от решения на Apple, съобразени с вашите конкретни цели.

Apple в образованието

Разпалете пламъка на ученето, вдъхновете учениците. Оборудвайте класните стаи с многофункционални устройства Apple и завладяващи приложения за безпроблемно дистанционно обучение. От наука до изкуство, разпалвайте креативността и иновациите с удобни за потребителя инструменти. Персонализирано обучение е на една ръка разстояние с интуитивни решения. Нашата постоянна подкрепа подхранва академичните успехи и растеж. Бъдете наши партньори. Трансформирайте образованието днес !

apple education-topaz-enhance-3.1x
dep13

Apple Device Enrolment Program

ОТ 2019 можем да предложим (DEP) на своите клиенти – Програмата за регистриране на устройства, която помага на фирмите да внедряват и управляват устройства с iOS и macOS лесно и удобно. Чрез Apple Business Manager или Apple School Manager, можете да предложим бърз и рационализиран начин за въвеждане на фирмени или образователни iPad, iPhone, Apple TV и Mac продукти.

Apple за разработчици

За разработчици, които търсят активна общност, първокласни устройства, верни  потребители, подбран апликейшън магазин, интуитивни инструменти, стабилна поддръжка и достъп до най-новите технологии, Apple предлага неустоимо предложение. Въпреки това, пригодността зависи от индивидуалните нужди и приоритети на разработчика. Ние можем да ви помогнем да изберете правилните инструменти.

creative-topaz-enhance-4x
creative-new3

Apple за креативните

Apple завладява творците с интуитивен дизайн, високопроизводителен хардуер, безпроблемна екосистема, професионални инструменти и активна творческа общност. Въпреки че “най-добрият” е субективен термин, Apple предлага неоспорима привлекателност за тези, които търсят плавно и вдъхновяващо творческо изразяване. Ние можем да ви помогнем да изследвате различни възможности и да откриете перфектното решение за вас.

Стартиращ бизнес или МСП

Apple е перфектният избор за стартиращи и малки и средни предприятия, които търсят лесна за работа, сигурна и гъвкава платформа за развитие на своя бизнес. Интуитивният дизайн, надеждният хардуер, безпроблемната интеграция на устройствата, богатата гама от приложения в App Store и отличната поддръжка за разработчици са само част от предимствата, които Apple предлага.

startup-topaz-enhance-4x (1)
service2

Нашите услуги

Фокусирайте върху това, което има значение. Ние можем да предложим гъвкави финансови решения, удължена гаранция и застраховка. Ще се погрижим за всичко – от настройка на устройствата до DEP регистрация, персонализиран Apple хардуер и сервиз при нужда, както и следпродажбена поддръжка, техническа помощ и … просто ни се доверете за всичко, свръзано с Apple, освободете се от ненужни сложности.

Go to Top