Skip to content Skip to footer

Решения за по- добър начин на работа !

Развийте бизнеса си и разгърнете пълния му потенциал с помощта на Apple технологии, доверявайки се на нашата експертиза като ваш надежден партньор от 2010 г. насам. Като повече от оторизиран търговец, ние сме ваш доверен съюзник в стремежа към иновации и растеж.

kons

Консултация

Нашата услуга започва с експертен анализ на вашите бизнес нужди и цели, последван от внимателен подбор на най-подходящите Apple устройства и решения, които да отговарят на вашите специфики и бюджет.

Стартиране и прехвърляне на информация

Ще помогнем със стартирането на вашите устройства, за да започнете работа възможно най-бързо, затова и прехвърлянето на информация трябва да бъде безпроблемно. Предлагаме миграция на данни от стари устройства и настройка на новите, осигурявайки гладък преход към по-ефективни работни процеси.

Обучение

Повишаването на продуктивността на вашите служители е от съществено значение, ето защо можем да ви помогнем да разгърнете пълният потенциал на Apple инструментите.

do more2

Поддръжка

Нашата надеждна поддръжка и следпродажбено обслужване гарантират безпроблемната работа на вашите устройства, като предлагаме бърза и компетентна помощ при нужда от сервиз и ремонти.

Свържете се с нас и заедно ще изведем вашия бизнес на ново ниво с персонализирани решения, оптимизация на разходите и гъвкави финансови условия, допълнителни гаранции и застраховки.
Ние сме вашият дългосрочен съюзник в дигиталната трансформация. С Apple и нашия екип, вашият бизнес ще се радва на повишена производителност, по-добра комуникация, по-ефективна работа, по-висока сигурност и по-голяма мобилност.

гр. София, кв. Манастирски ливади, ул.Ралевица 85Б, ет. 1, офис 1
+35(9) 886 40 30 98

    Go to Top