Skip to content Skip to footer

Стартиращ бизнес или МСП

startup1-topaz-enhance-4x-faceai

Разбираме малките бизнеси, защото и самите ние сме такъв – малък, гъвкав и винаги готов за действие. Споделяме вашите предизвикателства и сме готови да изградим решение, което ще ви даде възможност да се развивате.

Ние сме оторизиран търговец на Apple с над 14 години опит в предоставянето на отлични технологични решения за малки и големи предприятия.

Благодарение на нашите задълбочени познания и експертиза, можем бързо да създадем идеалната комбинация, която отговаря на вашия бюджет. Освен това, предлагаме ценни съвети, добри практики и обучения за оптимална производителност на вашата технологична инфраструктура.

studio-republic-fotKKqWNMQ4-unsplash

Защо Apple е най-добрият избор за стартиращи и малки и средни предприятия?

Start 1

Apple печели доверието на стартиращи и малки и средни предприятия заради уникалната комбинация от леснота на използване, сигурност и възможност за разширение. С Интуитивен дизайн устройствата и софтуерът на Apple са лесни за работа, което спестява време и ресурси.
Надежденият хардуер на Apple гарантира безпроблемна работа и минимизира нуждата от постоянна IT поддръжка.

Безпроблемната интеграция на устройствата на Apple ги правят идеалният партньор да работят чудесно заедно, което улеснява сътрудничеството и споделянето на информация.

В App Store ще откриете всички необходими инструменти за вашия бизнес.

Поддръжка за разработчици: Apple предлага отлична поддръжка за разработчици, които създават приложения за бизнес нужди.

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash

Важно е да споменем, че “най-доброто” е субективно понятие. Но решението на Apple е изключително привлекателно за фирми, които ценят леснотата, ефективността и сигурността като основа за успешно развитие.

Свържете се с нас и ще ви помогнем да изберете най-подходящите решения за вашия бизнес !

гр. София, кв. Манастирски ливади, ул.Ралевица 85Б, ет. 1, офис 1
+35(9) 886 40 30 98

    Go to Top