Skip to content Skip to footer


С какво можем да Ви помогнем ?

Като оторизиран Apple Reseller и оторизиран трейнинг център, ние можем да Ви помогнем да инсталирате, интегрирате, управлявате и поддържате системи, базирани на Mac OS X, както и да създавате и интегрирате Mac OS X клиенти в миксирана мрежова среда. Бихме могли да Ви съдействаме с настройка на електронна поща, печат, безжична свързаност, файлови услуги, защита на информацията и т.н. Също така можем да предложим адекватни решения за успешно интегриране и използване на iOS устройства (iPad, iPhone) в бизнес средите. В състояние сме да предложим решение за управление на тези устройства в различни сфери на бизнеса и образованието.

Нов за Mac

Можем да Ви помогнем, да изберете, най-подходящия Mac за Вас. Да настроим и да конфигурираме мрежата, да мигрираме и синхронизираме данните Ви (email, контакти, календари, напомняния, документи, снимки, видео и т.н.). Ще Ви научим, как да използвате вашия Mac, възможно най-пълноценно, според нуждите ви !

Използвайте своя iPhone, iPad или iPod, за да останете свързани

Създавайте и споделяйте снимки музика и видео. Предифинирайте забавленията си с Apple TV. Използвайте подкастинг за подобряване на комуникациите.

Оценка на нуждите на бизнеса

Ще предложим най-добрите решения, на база на вашите изисквания, начин на работа и специфика на бизнеса Ви ! Настройка и конфигуриране на компютърната мрежа за работа в миксирана среда, интеграция между различните платформи, управление на данни и активи, възможност за интегриране на сървърни решения според нуждите на клиента. 

Продуктивност и оптимизация на работния процес

Предоставяме услуги за управление на файлове и печат, средства за сътрудничество и комуникация, системи за управление и сигурност на данните, отдалечено управление и поддръжка, корпоративни обучения. 

Go to Top